• Početna>
  • Vesti>

U Severnoj Mitrovici juče pokušaj šverca robe i slučaj ilegalnog ulaska na Kosovo

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija saopštila je da je u toku jučerašnjeg dana na području Severne Mitrovice intervenisala u dva slučaja – šverc robe i ilegalni ulazak.

U toku rutinskog patroliranja,kosovska policija je juče oko 18.50 časova zaustavila automobil kako je navedeno u policijskom izveštaju, stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao M. V. (1993), državljanin Srbije.

Kako se navodi, policija je prethodno već imala informacije o ovom vozilu kao „osumnjičenom za nedozvoljen šverc robe“.

Prilikom pregleda vozila pronađena je švercovana roba, razni alati i boje, nepoznatog porekla.

Vozilo sa švercovanom robom poslato je na carinski terminal u Mitrovici na dalje postupanje, a protiv vozača su preduzete policijske radnje u vezi sa ilegalnim prelaskom, navodi se u saopštenju.

U večernjim satima, policija je posredstvom sigurnosnih kamera uočila vozilo koje je, kako navode, ilegalno ušlo na teritoriju Kosova iz centralne Srbije oko 19.50 časova.

Policija je potom zaustavila crni automobil marke BMW stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač A. H. (2002), takođe državljanin Srbije.

Vozač i vozilo su preusmereni u policijsku stanicu radi daljih procedura koje se primenjuju u ovakvim slučajevima, stoji u saopštenju Kosovske policije.

Comments

Pročitaj još