• Početna>
  • Vesti>

“Humanitarni dani košarke za Branka Antića” u Kosovskoj Mitrovici

Humanitarna akcija “Humanitarni dani košarke za Branka Antića” kao vid podrške velikom humanisti iz fondacije “Srpska solidarnost” biće organizovana u ponedeljak i utorak, 25. i 26. decembar u Hali sportova u Kosovskoj Mitrovici, sa početkom u 16h.

Akciju organizuju KK “Trepča” i Fondacija “Crven cvet” a učešće su prijavile sve košarkaške ekipe sa severa Kosova, u svim kategorijama, od kategorije “mini basket” do seniora, saopštili su organizatori.

Sav dobrovoljni prilog će biti direktno prosleđen na žiro – račun Branka Antića.

Antić, koji je sada u situaciji da mu je usled bolesti, potrebna finansijska podrška, je sa humanitarnom organizacijom “Srpska solidarnost” nebrojano puta posećivao srpski narod na Kosovu i Metohiji, pomagao svima kojima je pomoć bila neophodna i u više navrata kao domaćin organizovao posete mališana sa KiM centralnoj Srbiji.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da učestvuju u humanitarnoj akciji ili da, ukoliko su u mogućnosti, pomognu uplaćujući sredstva na račun:

 340-32343819-95

“Ako neko misli da može da pomogne na još neki način, može pozvati Branka direktno na br. telefona 060/661-61-91” poručuju iz KK “Trepča”. 

Comments

Pročitaj još