• Početna>
  • Vesti>

OFK Dif ostvario zapažene rezultate na turniru u Novom Sadu

Učesnici velikog međunarodnog turnira u Novom Sadu ove nedelje imali su priliku da svedoče sportskim dostignućima mladih talenata iz regiona. Na turniru, koji je okupio timove iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Makedonije, a posebno se izdvojila ekipa iz Kosovske Mitrovice, fudbaleri OFK Difa ostvarili su zapažen uspeh.

Generacija 2016 osvojila je visoko 5 mesto, dok je generacija 2015 osvojila 6 mesto.

Direktor OFK Difa, Nemanja Bulatović, ističe impresivne rezultate njegovih mališana, posebno naglašavajući nerešen rezultat u duelu sa beogradskim Partizanom (1:1), pobede protiv Borca iz Banja Luke (4:1) i Zrenjaninskog Proletera (3:1).

“Mnogo poznatih i jakih ekipa sa Balkana, doprinelo je da turnir u organizaciji FK Vojvodina bude jedan od najjačih na Balkanu. Naši plavo-beli dečaci pružili su jak otpor mnogo poznatijim klubovima a treba napomenuti nerešen rezultat sa Beogradskim Partizanom 1:1, pobede protiv Borca iz Banja Luke 4:1 i Zrenjaninskog Proletera 3:1. Takodje, najmladji difovci su pružili jak otpor i šampionu turnira u svojoj prvoj utakmici, ekipi Dinama iz Zagreba gde smo poraženi sa 5:1” ističe direktor OFK Dif Bulatović Nemanja.

Comments

Pročitaj još