• Početna>
  • Vesti>

Humanitarni bazar Udruženja roditelja “Podrži me” u kafe restoranu “Knez”

Foto: Radio Mitrovica sever

Udruženje roditelja „Podrži me“ je povodom 3. decembra – Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom organizovalo humanitarni bazar u kafe restoranu “Knez”.

Posetioci ovog bazara mogu da kupe jedinstvene dekorativne predmete, koje su u duhu predstojećih praznika izradila deca i mladi sa smetnjama u razvoju.

Predsednica Udruženja Ivana Rakić je tom prilikom kazala da su bazarom hteli da pokažu koliko deca sa smetnjama u razvoju mogu da urade i pokažu svoj potencijal.

„Međunarodni dan osoba sa invaliditetom smo obeležili u našem dnevnom centru ali pošto je danas prvi dan u nedelji mi smo hteli da pokažemo koliko deca sa smetnjama u razvoju mogu da urade i koliko njihovih lepih radova ovde ima“ rekla je Rakić.

Ovaj humanitarni bazar svojom muzikom upotpunio je i Bane i Čupo bend.

Udruženje je pozvalo sve koji su u mogućnosti da posete bazar i kupovinom nekih od ukrasa i rukotvorina pomognu budući rad na osnaživanju dece i mladima sa smetnjama u razvoju.

Cilj ove manifestacije je da se šira javnost upozna sa potrebama i potencijalima dece i mladih sa smetnjama u razvoju.

Sav prihod od bazara, koji će trajati do kraja dana, biće upotrebljen za budući rad sa decom i mladima u Dnevnom centru „Podrži me“ u Kosovskoj Mitrovici.

Comments

Pročitaj još