• Početna>
  • Vesti>

Brojne medalje za takmičare KK „Mokra Gora“ i „Zvečan“ na turniru u Mladenovcu

Foto: Ljubiša Krasić

Takmičari karate klubova „Mokra Gora“ iz Zubinog Potoka i „Zvečan“ iz Zvečana osvojili su brojne medalje na međunarodnom turniru „Noć šampiona“ u Mladenovcu.

Karate klub „Mokra Gora“, može se pohvaliti sa pet osvojenih medalja.

U ekipnoj konkurenciji mladih nada u ženskim borbama, Sara Milosavljević, Valentina Milovanović i Magdalena Jovanović, osvojile su treće mesto.

Takođe, Sara Milosavljević je zauzela i drugo mesto u pojedinačnim borbama u apsolutnoj kategoriji nade rođene 2010/2011. godine.

U muškoj konkurenciji, Danilo Tomović je zauzeo treće mesto u kategoriji pionira rođenih 2012. godine, težine preko 45 kg.

Pored toga, u kategoriji pojedinačnih kata, poletarke i poletarci rođeni 2014. godine, takođe su pokazali izvanredno umeće – Milica Božović je osvojila drugo, dok je Aleksandar Božović zauzeo treće mesto.

Karate klub „Zvečan“ takođe se istakao na ovom turniru.

Nikolina Radovanović je osvojila treće mesto u kategoriji težine preko 49 kg u apsolutnoj kategoriji nade rođene 2010/2011. godine, dok je Bogdan Miljković takođe zauzeo treće mesto, ali u kategoriji težine preko 63 kg u apsolutnoj kategoriji nade rođene 2008/2009. godine.

Comments

Pročitaj još