• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za KiM posetili Zvečan i Kosovsku Mitrovicu

Foto: Zvaničan Fejsbuk nalog Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić i pomoćnica direktora Jelena Stojković iz sektora za planiranje i relaizaciju infrastrukturnih projekata obišli su danas Zvečan i Kosovsku Mitrovicu.

Njih dvoje su prvo sa meštanima i lokalnim rukovodstvom obišli Žerovnicu gde su razgovarali sa građanima ovog dela Zvečana o potrebama i problemima sa kojima se suočavaju i obišli radove na uređenju korita reke posle ovogodišnjih poplava, a koji su podrazumevali gradnju potpornog zida, uz sanaciju puta koji se urušio usled velikog vodostaja, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Tajić i Stojković su potom u Kosovskoj Mitrovici zajedno s čelnim ljudima ovog grada organizovali sastanak s predstavnicima stambenih zajednica i predstavili im aktivnosti za naredni period s ciljem opšteg poboljšanja životnih uslova i stanovanja, ali i saslušali njihove predloge.

U objavi na Fejsbuku se navodi i da će se ovakvi sastanci i posete realizovati i u narednom periodu s ciljem da predstavnici Kancelarije za KiM na terenu, u direktnom kontaktu s građanima razgovaraju o njihovim potrebama i problemima.

Comments

Pročitaj još