• Početna>
  • Vesti>

SL: U nameri da povežu tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, otišli korak dalje

Srpska lista je reagovala na optužbe kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje na račun sina predsednika Srbije.

„Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića, pa ne propušta da prođe ni mesec dana a da ne izmisli neku laž i optuži ili uputi uvredu čak i deci porodice Vučić.

U nameri da poveže tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, sada je otišao korak dalje, i sa svojim potrčkom Svečljom izmislio priču da je u te događaje umešan čak i predsednikov sin, Danilo Vučić!?

Ne može Kurti da razume i prihvati, a ni kvazi opozicija u Beogradu, da deca predsednika Srbije vole svoju otadžbinu i svoje Kosovo i Metohiju, i da neće prestati mirnim sredstvima to da brane i čuvaju, jer im poreklo i vaspitanje ne dozvoljavaju da budu drugačiji od svog oca i većinskog svog naroda.

Ove brutalne neistine još jednom potvrđuju koliko laži plasiraju predstavnici antisrpskog Kurtijevog režima, pokušavajući da time opravdaju svoje diktatorske i fašističke poteze kojima se već dve godine kinji i proteruje srpski narod sa Kosova i Metohije“, zaključuje se u saopštenju.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svečlja, objavio je ranije danas na Fejsbuku kako kaže, „nove dokaze o povezanosti Srbije sa događajima u Banjskoj“. Tvrdi da su policijske jedinice na mestu napada u Banjskoj pronašle lični dokument i automobil, kako je rekao, saradnika sina predsednika Srbije.

Comments

Pročitaj još