• Početna>
  • Vesti>

Nenad Krstičić donirao trenerke školi fudbala “Božur”

Foto: Radio Goraždevac

Bivši fudbaler OFK Beograda, Crvene Zvezde, Sampdorije, Alavesa, AEK-a… kao i reprezentativac Srbije u fudbalu, Nenad Krstičić, obradovao je mališane u školi fudbala „Božur“, iz Orahovca i Velike Hoče, novim trenerkama.

Ovo je drugi put kako Krstičić sa svojom porodicom posećuje Veliku Hoču, a prvi put ga je tu doveo poznati glumac, Milan Vasić koji često posećuje ovo selo. Krstičić kaže da je čim je video decu iz škole fudbala poželeo da im na neki način pomogne, obećavši da neće na tome stati i da će nastaviti da pomaže koliko god je u mogućnosti.

„Meni je puno srce što sam ovde sa vama. Prošli put smo bili sa našim glumcem Milanom Vasićem koji me je prvi put doveo ovde i ja sam mu zahvalan na tome. Pričao mi je on dosta o Velikoj Hoči, mi smo obilazili taj dan manastire, bili smo u Pećkoj patrijaršiji, Visokim Dečanima, pa smo svratili ovde. Milan mi je rekao da moramo da vidimo Veliku Hoču i Orahovac i nekako kad sam video svu ovu decu ovde osetio sam potrebu da im u neku ruku pomognem. Pričao sam sa trenerom, šta je njima bilo potrebno u tom trenutku, on mi je rekao, i sad sam to učinio sa svojom suprugom, porodicom. Došli smo da im donesemo poklone, trenerke i to je neki naš mali znak pažnje koji će njima stvarno puno da znači. Ovom prilikom obećavam da nećemo stati na tome i da stvarno želimo da pomažemo koliko god smo u mogućnosti i šta god bude potrebno ovoj deci mi smo na raspolaganju“, reko je Krstičić.

Predstavnici škole fudbala su bivšem fudbaleru uručili zahvalnicu i dres „Božur“ kao i vino iz Velike Hoče.

Krstičić je takođe, zajedno sa svojim prijateljima i domaćinima obišao znamenitosti Velike Hoče, tačnije nekoliko od trinaest crkava u selu, (Sv. Ane, Sv. Arhiđakona Stefana, Sv. Nikole i manastir Sv. Jovana).

Comments

Pročitaj još