• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Uz ćutanje međunarodne zajednice nastavlja se progon srpskog naroda; Na Jarinju uhapšen još jedan Srbin

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su danas na prelazu Jarinje muškarca srpske nacionalnosti, saopšteno je iz Srpske liste.

“Uz ćutanje međunarodne zajednice nastavlja se progon srpskog naroda na Kosovu i Metohiji od strane Kurtijevog režima”, stoji u saopštenju Srpske liste.

Iz kolone vozila građana koji su išli na sahranu tragično nastradalog Stefana Nedeljkovića, izvučen i lišen slobode L.J, koji je odveden u nepoznatom pravcu. Porodici i prijateljima nije dato nikakvo obrazloženje ovakog ponašanja policajaca na prelazu, niti im je predočen razlog za njegovo lišenje slobode.U ovom trenutku advokat pokušava da sazna gde se nalazi L.J”, saopštava Srpska lista

Ova otmica, i brutalnost Kurtijevog režima, kako kažu, očigledno je posledica ćutanja međunarodne zajednice koja sada i bez oklevanja očigledno dozvoljava sve ono što Kurti radi srpskom narodu, kao i da je sada više nego jasno da je Srpski narod pred očima KFOR-a, Euleksa, UNMIK-a i svih lažnih dušebrižnika za ljudska prava, ostavljen na milost i nemilost Kurtijevog režima.

Comments

Pročitaj još