• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Očekujem nove pritiske na nas, oni se slažu sa Kurtijem

Foto: printscreen TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje nove pritiske sa zapada na Srbiju u pregovorima sa Prištinom. “Sad će nešto novo da smisle, samo čekam šta je to novo šta će da smisle.

Oni se suštinski slažu sa svim onim što radi Aljbin Kurti, a ovo sa zajednicom srpskih opština im je “must do it” jer je potpisano pre deset ipo godina i zato što mi insistiramo na tome, i nećemo bez toga, a ovaj to neće da prihvati. I sad ne znaju kako da izađu iz toga, a smisliće nešto da smo mi krivi, nije važno šta”, rekao je Vučić sinoć na TV Pink.

Vučić je dodao da ga ne interesuju zamerke zapadnih diplomata da im oštro odgovara, jer nije njihov potrčko da mu zameraju. “Kako da mi zamere, šta sam ja, njihov potrčko pa da mi zamere, šta ću ja njima da zamerim deset puta više? Nisam ja bombardovao Ameriku, nego su oni bombardovali moju zemlju”, konstatovao je Vučić.

Vučić je rekao da će raditi najbolje što može za svoj narod, da će se boriti za njega i da će uvek dati odgovor svima koji misle da mogu da pričaju šta god im padne napamet o narodu u Srbiji.

Comments

Pročitaj još