Obeležen Petrovdan – Dan opštine Zvečan

Foto: Radio Mitrovica sever

U Zvečanu je dodelom Petrovdanske povelje i nagrada najboljim učenicima obeležen dan ove Opštine – Petrovdan.

Ispred opštinske zgrade simbolično u 12:44h počelo je obeležavanje Petrovdana a po tradiciji, i ove godine je Opština Zvečan na Petrovdan dodelila najznačajnije prizanje – Petrovdansku povelju.

Odlukom Privremenog organa opštine Zvečan i njenog predsednika Ivana Todosijevića, povelja je uručena Ljiljani Aksentijević rukovodiocu Odeljenja za opštu upravu, upravljanje ljudskim resursima, zajedničke poslove i društvene delatnosti, za posvećenost i predanost u dosadašnjem radu, požrtvovanosti i izuzetne hrabrosti.

Najboljim đacima uručene su zahvalnice i novčane nagrade, kao i pokloni Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koje im je uručio zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić.

Zahvalnice i novčane nagrade u iznosu od 30.000 dinara dodeljene su Teodori Novaković, Hani Bektešević, Milici Ignjatović i Mirjani Antonijević, najboljim učenicima sa teritorije ove opštine.

Obeležavanju su prisustvovali i predstavnici Srpske liste Goran Rakić i Igor Simić, kao i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić, kao i ostali građani ove opštine.

Comments

Pročitaj još