• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Rukovodostvo i sav srpski narod izložen napadima kvaziopozicije; moramo više nego ikad da zbijemo redove

Foto: Srpska lista

Hibridni rat koji se vodi protiv srpskog naroda i naše stranke koja je stožer oko koga se i u ovim teškim vremenima okuplja srpski narod vodi se na svim poljima mesecima unazad, saopštila je Srpska lista u utorak uveče.

“Naše rukovodstvo, kao i sav srpski narod, osim što je pod snažnim pritiskom antisrpskog režima Aljbina Kurtija i njegovih službi, ovih dana je posebno izloženo i napadima kvazi opozicije iz Beograda koja je alat u rukama Aljbina Kurtija” navodi Srpska.

U saopštenju ističu da “kriminalizacija Srpske liste mesecima unazad i srpskog naroda na severu Kosova i Metohije koju su paralelno vodili Aljbin Kurti” i kako kažu lešinari poput Borka Stefanovića, Vuka Jeremića i njihovih satrapa za rezultat ima šest neosnovanih hapšenja srpskih domaćina i patriota, upucavanje i prebijanje Srba i naše dece, jer su alibi za progon Srba Kurtiju dali baš nabrojani kvazi opozicionari u Beogradu”.

Isti oni koji danas napadaju Srpsku listu i lažu kako rukovodstvo Srpske liste nije na Kosovu i Metohiji imaju za cilj razbijanje jedinstva našeg naroda. Mi se dobro znamo i svaki građanin zna da su na protestima svakoga dana sa Srbima na svim mirnim građanskim protestima i članovi i rukovodstvo Srpske liste, koji su i 29. maja bili u prvim redovima ispred svog naroda, i ispred šok bombi i suzavca, navodi Srpska.

“Ovi lažni opozicionari su za Aljbina Kurtija koji progoni srpski narod imali samo reči hvale, a on za njih crveni tepih i otvorene prelaze da mogu da dođu i stvaraju podele među građanima, i srpskog naroda su se setili tek nakon dvadeset dana protesta” stoji u novom saopštenju Srpske u još jednoj reakciji na dolazak opozicionih poslanika.

“U ovim teškim vremenima braćo i sestre moramo više nego ikad da zbijemo redove i nikada ne izgubimo iz vida da protiv sebe imamo jedan antisrpski režim kome smeta sve što je srpsko, i koji za cilj ima progon svih Srba bez obzira na političko opredeljenja, ime, prezime ili neku drugu razliku među nama. U tome nažalost ima podršku i ljudi poput Borka Stefanovića i Vuka Jeremića koji u ovim teškim trenucima žele da na leđa našeg napaćenog i herojskog naroda stave još koji teg” ističu iz Srpske..

Na nama je da sve te namere prozremo i odbacimo, posvećeni borbi za naš opstanak, oslobađanje naše neosnovano uhapšene braće i naših opština koje su zaposele Kurtijeve parapolicijske jedinice.

U saopštenju zaključuju da će se sve ovo “kao i prethodne 24 godine zvati juče”, i sutra će ovo biti naše opštine, naši domovi, naša sela i gradovi, svih nas koji se iskreno borimo u nemogućim uslovma sa saluvamo naš narod.

Comments

Pročitaj još