• Početna>
  • Vesti>

KP: U Leposaviću uhapšena osoba u vezi sa napadom na novinare 29. maja

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija saopštila je da je danas u Leposaviću uhapšen muškarac, koji je, kako se navodi, 29. maja u Leposaviću napao novinare više medija.

Kao rezultat rada i intenzivnih istraga policijskih jedinica, moguće je identifikovati osumnjičenog koji je 29. maja 2023. godine u Leposaviću napao novinare više medija. Nakon obezbeđivanja dokaza i identifikacije osumnjičenog (Srbina), on je danas u popodnevnim časovima uhapšen u Leposaviću, a potom je sproveden u policijsku stanicu na razgovor i dalje policijske postupke” navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja objavio je na svom Fejsbuku da je uhapšeni „jedan od vođa grupe koja je 29. maja napala novinare Kallxo portala u Leposaviću“.

„N.V. suočiće se sa pravdom za napade na naše novinare. Svi napadači i kriminalci biće izvedeni pred lice pravde, alternativa nema. Čestitam Policiji Kosova na radu u istrazi i hapšenju napadača na novinare. Nastavljamo, posvećeni, za beskompromisnu ​​pravdu protiv fašističke milicije“ napisao je Svećlja.


Comments

Pročitaj još