• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Želeli smo da ukažemo poštovanje narodu i građanima Crne Gore

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je dolaskom u Podgoricu na polaganje zakletve novog predsednika Jakova Milatovića želeo da ukaže poštovanje narodu i građanima Crne Gore.

Aleksandar Vučić je prisustvovao polaganju zakletve i inauguralnom govoru novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

“Želeli smo kao Republika Srbija da ukažemo poštovanje narodu i građanima Crne Gore i prisustvovao sam polaganju zakletve i inauguralnom govoru. Želim Crnoj Gori sve najbolje u budućnosti, narodu i građanima takođe. U Srbiji će uvek imati iskrenog prijatelja i partnera i to je sve”, rekao je predsednik Vučić.

Na pitanje o utiscima susreta sa Milatovićem, rekao je da je već više puta razgovarao s njim.

Razgovarao sam i jutros i već više puta telefonom s novim predsednikom Crne Gore, rekao je Vučić.

Vučić je, na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav, poručio da je Srbija, kao i uvek do sada, posvećena jačanju političkog dijaloga i sveobuhvatne saradnje sa Crnom Gorom na dobrobit svih naših građana i celog regiona.

“Predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću poželeo sam da sa mnogo truda i energije, za koju znam da će mu biti potrebna, obavlja ovu časnu i odgovornu dužnost, uveren da ćemo zajedno raditi na jačanju partnerstva i dobrih odnosa Srbije i Crne Gore”, naveo je predsednik Vučić.

Comments

Pročitaj još