• Početna>
  • Vesti>

Gordana Savić iz Kosovske Mitrovice, dobitnica ,,Zlatnog znaka’’, priznanja koje se dodeljuje zaslužnim zdravstvenim radnicima u Srbiji

TV Most

Gordana Savić, načelnica službe za naučno-istraživačku delatnost i promociju zdravlja Kliničko bolničkog centra Kosovska Mitrovica, jedna je od sedam dobitnika ,,Zlatnog znaka’’, priznanja koje se dodeljuje zaslužnim zdravstvenim radnicima. Priznanja su uručena na centralnoj proslavi Saveza udruženja zdravstvenih radnika Srbije, koja je održana u Jagodini, povodom 12. Maja –  Međunarodnog dana medicinskih sestara-tehničara. 

Savić ističe da je nagrada priznanje ne samo njoj, već svim radnicima KBC-a Kosovska Mitrovica.

,,Ova nagrada, s obzirom na okolnosti u kojima živimo i radimo je zaista velika.

Ovo priznanje ne prihvatam samo za sebe, nisam ga samo ja dobila, to smo svi mi koji radimo u KBC- u i živimo na prostoru Kosova i Metohije”, naglasila je za našu TV Gordana Svić.

Ona se zahvalila svima onima koji su je predložili, kao i nadležnima na nivou Republike Srbije, koji su predlog uvažili i prepoznali njen doprinos u radu koji traje već tri decenije.

Naglasila je i da je ovo priznanje  satisfakcija za lično usavršavanje i dalje doprinose u struci, zajedno sa svim svojim kolegama u KBC Kosovska Mitrovica.,

Comments

Pročitaj još