• Početna>
  • Vesti>

Petković uputio pismo saučešća “Mreži Most” povodom smrti Lane Toković

Foto: Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković uputi je danas JP “Mrea Most” pismo saučešća povodom smrti glavne i odgovorne urednice zabavno-kulturnog programa TV Most Lane Toković.

Pismo direktora Kancelarije za KiM prenosimo u celosti.

“Pamtićemo je kao vrhunskog profesionalca, koji je davao celog sebe u svim oblastima kojima se bavila. A bila je sjajan kompozitor, producent, tekstopisac, pevač…Imala je veliki talenat i neizmernu ljubav prema muzici i dugačak je spisak ostvarenja po kojima će njena zvezda zauvek sijati na našem muzičkom nebu.

Njena muzika ostavila je neizbrisiv trag na nacionalnim i regionalnim televizijama, u projektima vezanim za Kancelariju za Kosovu i Metohiji, u emisijama koje su se odnosile na događaje u našoj južnoj pokrajini, a njen trud da očuva i od zaborava otrgne lepotu jedinstvenog kosovso-metohijskog melosa, nešto je na čemu joj ostajemo večno zahvalni.

Bila je i divan saradnik, humanista, osoba vedrog duha, koja je volela ljude i to je pokazivala na svakom koraku.

Deleći osećanje tuge i bola sa svima koji su je voleli i poštovali, pre svega sa porodicom, kolegama i prijateljima jedinstvene i neponovljive Lane, ostajemo žalosni zbog velikog gubitka”.

Comments

Pročitaj još