• Početna>
  • Vesti>

Na putevima se danas zbog prazničnog odmora očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

Zbog predstojećeg vikenda koji je spojen sa prvomajskim praznikom tokom celog dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i glavnim magistralnim pravcima, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji beleži se kraće zadržavanje vozila, a čekanja u koloni su i na prelazima.

JP „Putevi Srbije” zbog pojačanog saobraćaja tokom praznika, preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS na putničkim terminalima graničnih prelazima nema zadržavanja vozila, dok se za teretna vozila čeka oko 60 minuta na Batrovcima i Sremskoj Rači. Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju AMSS.

Comments

Pročitaj još