Vučić uoči sastanka sa Kurtijem u Briselu

Foto: printscreen / PINK

Govoreći predstojećem sastanku sa premijerom Kosova u ponedeljak u Briselu, predsednik Srbije izjavio je sinoć da bi trebalo da bude previše glup pa da ne bude pripremljen i da ne zna šta ga čeka.

Nema sa Kurtijem mnogo razgovora. On čovek odmah krene da pričom o Slobodanu Miloševiću, svojoj patnji…, ne znam, Ademu Demaćiju… Vi onda razumete da je on zaostao u tom vremenu, i to je to… – rekao je Vučić.

Kako je dodao, „naravno da će biti govora o formiranju ZSO“ a, kako je naveo, moraće, „bogami o tome da govore i evropski predstavnici“.

Ja znam, Kurti će da ide sa pričom – da, da, ja prihvatam sve, ali Srbija će morati da prihvati sve… I, tako… Svih tih trikova sam se nagledao već bezbroj puta, tako da će to da mi bude taktika. Prisustvovao sam svim tim razgovorima toliko puta, više od svih njih zajedno, Da sam najgluplji na svetu bio bih najspreminiji. Računam da nisam baš najguplji na svetu… – rekao je Vučić.

Kako je naveo, „oni će da probaju dan dva pre toga da kažu privremeni organi na severu Kosova, pa da probaju da postave najgore Srbe one, koje niko ni za šta ne bi izabrao i koji rade samo za Albance, ne bi li zadali udarac Srbima na severu Kosova“.

Comments

Pročitaj još