• Početna>
  • Vesti>

Svećlja: Srpska lista i Petković uznemireni izjavama , problem je jednostavan

Foto: Klan Kosova

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja izneo je nove detalje u vezi sa jučerašnjom akcijom kosovske policije zbog posedovanja i stavljanja u promet opojnih supstanci na teritoriji severne Mitrovice.

“Srpska lista i Petković uznemireni su ove nedelje nekim reakcijama. Problem je jednostavan. Sa narkolaboratorijama, trgovcima i kriminalcima kao političkim oruđem, lažna fasada neće trajati duže nego do sledeće akcije kosovske policije. U okviru našeg mandata uništeno je 8 laboratorija za lekove, a danas su uništene tri” , objavio je Svećlja na zvaničnoj fejsbuk stranici i naveo puna imena i prezimena vlasnika laboratorija i saučesnika.

Svećlja takođe dodaje da je posle napada na službenike kosovske policije, usledila poseta ministra odbrane Srbije Miloša Vučevića i Petra Petkovića, a podršku i zaštitu pružila je, kako navodi, i Srpska lista.

On je direktno optužio ministre Srbije da su umešani u ove radnje sa kriminalnim bandama, i rekao da bi “oni večeras voleli da ove fotografije i video snimci ne postoje”. Ali oni postoje i snažan su dokaz šta se krije iza njihove „politike“, napisao je Svećlja.

Comments

Pročitaj još