• Početna>
  • Vesti>

Fudbalski turnir srpskih opština uspešno organizovan po drugi put

Foto: Radio Mitrovica sever

Tradicionalno drugu godinu zaredom, u sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici, održava se Turnir srpskih opština, u organizaciji Sportskog saveza Kosova i Metohije, FS Kosova i Metohije i Sportskog centra Kosovska Mitrovica.

Ove godine učestvovalo je 84 ekipa u kategorijama kadeta, veterana i seniora. Ekipe koje su učestvovale dolazile su svakodnevno iz Sirinićke Župe, kosovskog Pomoravlja, Metohije, centralnog Kosova kao i ekipe sa severa Kosova. Kao i prethodne godine, prijave ekipa na turnir bile je besplatna a za prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđen je bogat nagradni fond.

Generalni sponzori turnira su srpske opštine sa severa Kosova i Metohije, Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, kao i Poštanska štedionica. Prijatelji turnira su privatna preduzeća Rad 028, Frikom, Ruj tri, Viva Pro Team i Restoran Grej. Organizacioni odbor zahvaljuje se na ogromnoj pomoći KBC Kosovska Mitrovica, kao i hitnoj službi Doma zdravlja, koji su svih ovih dana brinuli o zdravlju učesnika turnira.

Organizacioni odbor turnira izuzetno je zadovoljan odzivom ekipa a ovo je bila izuzetna prilika da se pokaže da je podneblje Kosova i Metohije uvek obilovalo talentovanim igračima. Takođe, veliku zahvalnost organizacioni odbor duguje i sudijskoj organizaciji Kosovske Mitrovice, čije su sudije uspešno vodile se utakmice na turniru.

Comments

Pročitaj još