• Početna>
  • Vesti>

Zvečan: Novogodišnji pokloni za bebe rođene u 2022. godini

Foto: Opština Zvečan

Opština Zvečan obezbedila je uz podršku Kancelarije za KiM, novogodišnje poklone za 97 beba sa područja ove opštine, rođenih u ovoj godini.

“Najveći uspeh je videti nasmejano i zadovoljno dete, a da tako bude, u susret novogodišnjim praznicima, potrudila se opština Zvečan koja je uz podršku Kancelarije za Kosovou i Metohiju za sve novorođene mališane sa područja opštine, obezbedila paketiće u vrednosti od po 9.793 dinara” navedeno je u saopštenju ove lokalne samouprave.

Dodaje se da je ove, rođeno duplo više beba nego prošle godine.

Srećne novogodišnje praznike deci i njihovim roditeljima poželeo je i predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević koji je istakao, da će opština nastojati iz godine u godinu da ulaže u sve aktivnosti koje doprinose unapređenju položaja dece i omladine i celokupan sadržaj koji doprinose razvoju dece na ovim prostorima.
„Važno je da pokažemo koliko su nam deca bitna ali da smo i uprkos napetoj bezbednosnoj situaciji, uspeli da i ove godine obradujemo naše najmlađe sugrađane i ulepšamo im predstojeće praznike. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo u narednim godinama moći da se pohvalimo da smo uvećali broj dece kojoj ćemo pokloniti slatkiše sa namerom da im ulepšamo praznike“ rekao je Todosijević.

Opština Zvečan se zahvaljuje Kancelariji za Kosovu i Metohiju jer, kako ističu “sa radošću i ponosom svake godine priređuje paketiće za naše najmlađe sa željom da sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne i u većem broju”.

Comments

Pročitaj još