• Početna>
  • Vesti>

Glumci pozorišta” Janićije Popović” izveli predstavu “Gospođa ministarka” u Temerinu

Foto Dom kulture Gračanica

Nakon gračaničke premijere, juče su, glumci amatersko pozorište Doma kulture Gračanica “Janićije Popović”, predstavu “Gospođa ministarka” po tekstu Branislava Nušića, u režiji Dejana Cicmilovića i Nikole Stankovića, izveli na sceni Kulturnog centra “Lukijan Mušicki” u Temerinu.

Brojna publika koja je došla da podrži mlade gračaničke glumce, imala je priliku da uživa u novoj adaptaciji ovog klasičnog komada, ali i da se smeje univerzalnom i genijalnom humoru Branislava Nušića. U publici su mahom bila deca, koja su završetak predstave pozdravila gromoglasnim aplauzima.

“Deca su fantastična. Jako su dobro izvela ovu, svima nama poznatu komediju, tako da nam drže pažnju i nasmeju nas. Pogotovu je za pohvalu devojčica koja je igrala Živku ministarku i pokazala nam sve zgode i avanture koje su je pratile za vreme svog kratkog ministrovanja”, rekla je nastavnica Nada Nedić.
Predstava je izvedena u okviru zabavno-turističke manifestacije opštine Temerin “Zimske čarolije” koja se održava od 17. 12. do 17. 1.

Comments

Pročitaj još