• Početna>
  • Vesti>

Članovi moto kluba “Gazimestan” obradovali mališane novogodišnjim paketićima

Foto: Radio Mitrovica sever

Članovi moto kluba “Gazimestan” su na glavnom šetalištu u Kosovskoj Mitrovici mališanima podelili novogodišnje paketiće.

U kostimima Deda Mraza, članovi kluba obradovali su mališane a pažnju su privukli i odraslim sugrađanima, koji nisu krili reči hvale za ovakvu ideju i human gest.

Predsednik kluba Dušan Mlađović podsetio je da se tokom godine ovaj klub trudio da pronađe načina kako bi pomogao drugima, kao i da je organizovao određen broj humanitarnih akcija i skupova

“Ovo je samo jedan od naših ciljeva, da pomažemo ljudima i da priskočimo u pomoć. Kamo sreće da pomoć nikome nije potrebna, već da možemo da se uvek sami snalazimo u životu. Mi jednostavno želimo da se bavimo humanitarnim stvarima i da pomažemo drugima. Ovo je mali gest gde smo želeli da bar malo skrenemo pažnju ovoj deci od teške situacije u kojoj se nalazimo” rekao je Mlađović.

Nikolaj Zaporožac potpredsednik moto kluba “Gazimestan” kaže da su ovim gestom hteli da obraduju mališane i ulepšaju im dan i Novu godinu.

“U susret novoj 2023. godini hteli smo da obradujemo mališane, u ovim teškim i jako izazovnim vremenima, gde su deca non-stop uslovljena nekom politikom. Mi smo hteli da ih ovim gestom ohrabrimo, osnažimo, da se raduju normalnim stvarima, da uživaju u novogodišnjim paketićima. Nadam se da smo im bar malo ulepšali dan i Novu godinu” rekao je Zaporožac.

Kako je rekao, Moto klub “Gazimestan” će se i u narednoj godini baviti humanitarnim radom i pomagati, koliko je u mogućnosti.

Podeljeno je više od 70 paketića, a za mališane koji nisu dobili paketiće obezbeđena je vožnja na motoru.

Comments

Pročitaj još