Vučić: Najviše sam strepeo zbog našeg naroda na KiM

Foto: RTS, print screen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” da je u protekloj nedelji najviše strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta.

Ocenio je da smo u nedelji za nama naučili puno od naših norveških partnera, jačali stratešku saradnju sa Kinom, a sa EU nastavili put reformi i razvoja.

Predsednik Srbije je dodao i da smo se radovali zajedno sa dragim prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, kao i da je bio ponosan na naše mlade i uspešne ljude u svetu, a da je takođe, bio i ostao, svim srcem uz naše fudbalere.

“Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta” naveo je Vučić

Poručio je da Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror i da to svi treba da znaju i da čuju.

“Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!” napisao je Vučić.

Comments

Pročitaj još