• Početna>
  • Vesti>

Vujičić donirala kompjutersku opremu, povodom 40. rođendana Radija Kosovska Mitrovica

Foto: Privatna arhiva

Narodna poslanica u Skupštini Srbije Danijela Vujičić donirala je Radiju Kosovska Mitrovica dva laptop računara i jedan štampač, povodom velikog jubileja – 40 godina rada ovog medija.

U čestitki, tim povodom, Vujičić je navela da su dosadasnjih 40 godina Radija Kosovska Mitrovica, mera profesionalizma, objektivnosti i tačne informisanosti slušalaca i poštovalaca radija .

“Uređivačka politika radija kroz decenije unazad i sada je uspela da sačuva novinarsku profesiju i zadovolji kriterijume i najvećih kritičara profesije i izveštavanja. Nastavite sa dobrim tekstovima, tačnim izveštavanjima o događajima i nastavite da budete prvi, jer, s pravom to zaslužujete” stoji u čestitki.

Danijela Vujičić je neko sa kim naša redakcija gaji višegodišnju dobru saradnju i primer je profesionalnog i korektnog odnosa sa medijima, što bi trebalo da bude primer i ostalima na javnim funkcijama.

Glavna i odgovorna urednica Radio Kosovske Mitrovice Maja Fićović zahvalila je Vujičić na rođendanskom poklonu koja, kako je rekla, prepoznaje potrebe radio stanice u cilju poboljšanja uslova rada.

“Ova donacija će umnogome olakšati rad redakciji u eri napretka digitalnih tehnologija i efikasnijeg plasiranja informacija, koja zahteva tehnički savremenu opremu” rekla je Fićović.

Comments

Pročitaj još