• Početna>
  • Vesti>

Eko art fest u Zubinom Potoku: Izvedena pretpremijera prestave “Planeta čista nek zablista”

Foto: PKC "Akvarijus"

Predstava za decu „Planeta čista nek zablista“ u izvođenju Dečje i omladinske pozorišne trupe „Mali teatar“ pretpremijerno je izvedena večeras u Zubinom Potoku, u Dom kulture „Stari Kolašin“.

Predstava koja je rađena po tekstu Slobodana Miljkovića, u režiji Dunje Nikolić, postavljena je u okviru IV Eko art festa.

Sutra od 18h, na sceni Doma kulture “Trepča” u Zečanu, ovu pozorišnu ekološku priču, moći će da vidi i mitrovačka i zvečanska publika.

Do kraja ove poslednje nedelje Eko art festa, u Kosovskoj Mitrovici će u četvrtak 20. oktobra, biti održan koncert grupe E Play, a za isto veče je predviđen i nastup di džeja Batrića. „Danilov doživljaj Beča“ nastupiće u petak 21. oktobra. IV Eko art fest se završava 21. oktobra u „Akvarijusu“, gde će biti otvorena izložba eko-plakata a autoru najboljeg, biće uručena nagrada u iznosu od 1.000 evra.

Ulaz na sve programe je slobodan, osim za koncerte za koje se ulaznica po ceni od 400 dinara, može nabaviti isključivo u pretprodaji u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“. Takođe, za sve programe, neophodno je poneti makar jedan čep, kao doprinos akciji “Čep za hendikep”.

Organizator festivala je mitrovački „Akvarijus“, a ove godine festival podržava Swiss Agency for Development and Cooperation SDC.

Comments

Pročitaj još