• Početna>
  • Vesti>

Automobil kod Bistričkog mosta sleteo sa puta, ženu spasila dva vozača koja su pritekla u pomoć

Foto: Radio Goraždevac

Na magistralnom putu M-22.3, na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić, danas oko 15 i 30 došlo je do saobraćajne nesreće. Prema zvaničnom policijskom izveštaju, vozilo marke “Mercedes A170”, koje se kretalo iz pravca Kosovske Mitrovice, a kojim je upravljala ženska osoba T.L (1988) sa mestom prebivališta u Lešku,zbog neprilagođene brzine, prevrnulo se na krov a potom sletelo sa puta u korito Ibra, rekao je za Radio Kosovska Mitrovica portparol regionalne kosovske policije sever, poručnik Branislav Radović.

On je dodao da su ekipe policije i vatrogasne jedinice bile na licu mesta i da je žena sa lakšim telesnim povredama prebačena u mitrovački Zdravstveni centar.

Kako prenosi, Radio Goraždevac, najverovatnije prema informacijama sa lica mesta, ženu koja je upravljala vozilom spasila su dva hrabra momka.

” Osoba T.L. koja je upravljala vozilom pokušavala je da izađe iz vozila, ali je struja bila jaka, a voda ledena. Vozač iz sledećeg vozila u koloni zaustavio je svoje vozilo, a potom i kamion. Ova dva vozača su bez razmišljanja skočila u Ibar i izvukla devojku na kopno i tako je spasli sigurnog utapanja. Pomoć pri izvlačenju pružio je i KFOR koji je u međuvremenu naišao. Očevici kažu da je vozilo koje je bilo prvo u koloni odjednom izgubilo kontrolu, zarotiralo se i niz liticu sletelo u Iba”, piše Radio Goraždevac

Comments

Pročitaj još