• Početna>
  • Vesti>

Elek: Povređeni Mitrovići iz Babinog Mosta stabilno, radimo dodatne dijagnostičke pretrage

Dvojica povređenih Srba iz Babinog mosta, otac i sin Saša i Nemanja Mitrović, trenutno se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC Kosovska Mitrovica i stabilnog su zdravstvenog stanja, izjavio je za Radio Kosovska Mitrovica direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek.

“Sinoć kasno dva povređena lica, otac i sin iz Prištine su dovežena u KBC Kosovska Mitrovica i primljena posle napada koji se dogodio u Babinom Mostu i prilikom čega su zadobili povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem, otac u predelu grudnog koša, a sin ubodnu povredu u predelu leve ključne kosti. On je zadobio povredu pneumotoraksa i oštećenje plućne maramice. Povređeni otac i sin su pod 24-časovnim nadzorom dežurnih hirurških ekipa” rekao je dr Elek.

Nalaze se na odeljenju hirurgije u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, u stabilnom su stanju i sada su u toku dodatne dijagnostičke pretrage i nakon toga imaćemo više informacija o daljem oporavku, dodao je Elek.

Saši i Nemanji Mitrović iz Babinog Mosta nanete su teške telesne povrede, kada ih je kasno sinoć nožem napao Albanac iz istog sela.

Comments

Pročitaj još