• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Albanci pokušavaju ispod žita da zauzmu sever KiM

Pozarevac, 8. septembra 2022.- Kompanija PKC Wiring Systems doo, koja je dao internacionalne Maderson (Motherson) grupe, otvorila je danas u Pozarevcu svoj treci pogon u Srbiji, u prisustvu predsednika Aleksandra Vucica. Otvaranju prisustvuju i vlasnik Madersona Vivek Cand Sigal, ministarka privrede Andjelka Atanaskovic, gradonacelnik Pozarevca Sasa Pavlovic i drugi zvanicnici. FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da stižu dodatne loše vesti sa KiM, gde Albanci pokušavaju da bukvalno ispod žita i očigledno uz podršku najvećih evropskih sila i zemalja Kvinte u celini tiho zauzmu i okupiraju sever KiM.

Aleksandar Vučić je poručio da je ministar unutrašnjih poslova u Prištini saopštio da “u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode”.

“Što bi značilo novo kršenje Briselskog sporauzuma, po kome policija na severu mora da pripada Direktoratu Sever, odnosno Srbi tu moraju da budu, ali baš njih briga za sve to, može im se. Iako zamolite ljude u Briselu da više ne preduzimaju ništa protiv srpskog naroda, oni kažu da je sve u redu, jer su jedan mali problem rešili, a posle po starom i bude sve gore”, rekao je Vučić.

Istakao je da neće više da moli ni jedne ni druge.

“Sada upozoravam i jedne i druge da to više ne rade pošto srpski narod ni nasilje i nepoštovanje međunarodnog prava i međunarodno pravnih normi više neće tolerisati. To je moje upozorenje onima koji sutra dolaze u Beograd i svima drugima”, naglasio je predsednik.

“Što ste se igrali, igrali ste ste, Ako možete da poštujete norme koje ste sami doneli – možete, ako ne možete – ima ko će”, zključio je Vučić.

Comments

Pročitaj još