FK „Rudar“ započeo pripreme za narednu sezonu

Foto: FK "Rudar"

FK „Rudar“ otpočeo je pripreme za sezonu 2022/2023 u kojoj će nastupati sa čak sedam generacija u nekoliko grupa – najmlađi, poletarci, cicibani, petlići, pioniri, kadeti i seniori, saopštili su iz ovog kluba.

„FK ‘Rudar’ je još jednom pokazao na delu kakav je to kolektiv i koliko misli na svoje članove i kada završe takmičenje u balonima i halama, da ostaju na velikim sportskim terenima, a ne da veoma rano završavaju svoje tek započete karijere“, poručio je trener ovog kluba, Idrizović, te dodao da treneri sada imaju još veću motivaciju, jer su u međuvremenu dobili i UEFA licence.

Zadatak Rudarovih najmlađih ove sezone biće razvoj, a cicibani i poletarci igraće turnire u ligama u okolini kao i prijateljske utakmice.

Petlići će igrati u Ligi KiM i njihov zadatak biće napredak i prelazak u pionire kako bi se takmičili u Ligi Zapadne Srbije koja će im biti, kako navodi uprava kluba, odskočna daska za velike karijere.

Kadeti će igrati u Drugoj Ligi Zapadne Srbije, dok će seniori čekati i pripremati se za Ligu Severa Kosova.

Treneri i predsednik kluba poželeli su deci i roditeljima uspešnu sezonu, te poručili da je FK „Rudar“ porodica koja spaja.

Comments

Pročitaj još