• Početna>
  • Vesti>

Petković, Nikolić i Dabić u poseti Šumadijskom okrugu

Petar Petković, Milica Nikolić i Đorđe Dabić obišli su danas Šumadijski okrug, a prilikom posete Aranđelovcu istakli su i bitnost ulaganja u porodične poslove, naročito one koji čuvaju tradiciju, saop[teno je danas iy Srpske napredne stranke.

“Danas se u Srbiji ubrzano gradi, naša država će uskoro biti potpuno premrežena brzim saobraćajnicama, autoputevima i železničkim prugama, a to je od suštinskog značaja za razvoj svih opština, preduslov za razvoj privrede, nove investicije, radna mesta, turizam ali i za ostanak mladih u našoj zemlji”, navode se u saopštenju Petkovićeve reči.

Milica Nikolić istakla je da razvoj etno turizma u srcu Šumadije doprinosi povećanju prosečnih plata tog kraja.

“Naš cilj je da prosečna plata u Srbiji bude 1000 evra, ali nam je za to neophodno da, pre svega, sačuvamo mir i stabilnost, što jeste politika i predsednika Vučića i Srpske napredne stranke, naša politika je politika odgovornosti i politika razvoja, a građani znaju da kada mi nešto obećamo da to i ispunimo”, poručila je Nikolić.

Đorđe Dabić napomenuo je da država sve više ulaže u ruralne delove gradova i opština.

“Život je najlepši van grada, u prirodi, rekao je Dabić i posebno napomenuo da se danas ulaže više nego ikada u očuvanje životne sredine, pošumljavanje, ekologiju, fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, ali moramo zajedno da brinemo o našoj Srbiji”.

Izvor: Saopštenje

Foto: SNS

Comments

Pročitaj još