• Početna>
  • Vesti>

Na prvoj sednici SO Zvečan, formirane Komisija za politiku i finansije i Komisija za zajednice

Na prvoj redovnoj sednici skupštine opštine Zvečan u novom sazivu, odbornici i gradonačelnik razgovatrali su o tekućim problemima i rešavanju istih.

Pored formiranja komisija za politiku i finansije i za zajednice, na sednici je predstavljen devetomesečni  finansijski izveštaj.

Predsedavajući SO Zvečan, Srđan Milosavljević rekao je da, kako je na prethodnoj i ovoj sednici izvršena verifikacija mandata, Skupština radi u punom sastavu.

„Pored verifikacije mandata odbornika, danas smo formirali I Komisiju za politiku i finansije i Komisiju za zajednice. S ozbirom da je Zakonom o lokalnoj samouprvi predviđeno postojanje ovih komisija mi smo tu obavezu danas i izvršili“, rekao je Milosavljević.

Gradonačelnik Zvečana, doktor Dragiša Milović upoznat je sa problemima u opštini, a neki su već rešeni u korist građana.

„U vrlo kratkom roku uspeli smo da saniramo kvar i položimo novi kabl u dužini od 650 metara“, rekao je Milović i zahvalio se svima koji su dali svoj doprinos u rešavanju problema redovnog snabdevanja električnom energijom, pre svega Kancelariji za Kosovo i Metohiju koja je obezbedila sredstva.

Gradonačelnik, Skupština i odbornici učiniće sveu narednom periodu  kako bi se stvorili što bolji uslovi za život svih građana Zvečana.

Izvor i foto: TV Most

Comments

Pročitaj još