• Početna>
  • Vesti>

Besplatna nastava IT Bootcamp škole u Kosovskoj Mitrovici

U toku je prijava kandidata za prvi ciklus onlajn besplatne nastave IT Bootcamp škole za polaznike sa Kosova i Metohije. Prezentacija ove škole, koja se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, održaće se u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“, u Kosovskoj Mitrovici, u subotu 26. septembra 2020. godine u 17 časova.

IT Bootcamp škola pruža polaznicima sa Kosova i Metohije, od oktobra 2020. godine, priliku da besplatno onlajn pohađaju nastavu i tako steknu nove veštine za poslove budućnosti, ovladavanjem znanja iz odabranih IT oblasti.

Gosti „Akvarijusa“ biće Petar Marković, donator i osnivač škole, Barbara Petrović, direktor škole Beograd i Milena Đorđević, koordinator škole Niš.

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve, steknu najkvalitetniju prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru, koji je najbrže rastući sektor, kako u svetu tako i kod nas. Osnivači škole su naši uspešni ljudi iz dijaspore koji su ujedno i donatori škole. IT Bootcamp se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Kandidati koji kroz proces selekcije budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici kursa Razvoj veb stranica (PHP + WP). IT Bootcamp će se prilagoditi novonastaloj situaciji i omogućiti onlajn predavanja. Zainteresovani kanidati se mogu informisatii o školi i prijaviti putem sajta https://www.itbootcamp.rs.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Bootcamp

Comments

Pročitaj još