• Početna>
  • Vesti>

“Blues Attack!” u “Soho”-u, izložba radova likovne kolonije u “Akvarijus”-u

Na konferenciji za medije održanoj juče u Evropskoj kući u severnom delu Mitrovice, javnosti su se predstavili učesnici likovne kolonije, istanbulski bend “Blues Attack!” i “Beogradski Soul Sextet”, gosti ovogodišnjeg 17. “North City Jazz & Blues” festivala.

Članovi benda “Blues Attack!” strpljivo su odgovarali na pitanja novinara, a između ostalog, kazali su da je prema njihov mišljenju,  nastup u “Mitrovičkoj školi roka” u južnom delu Mitrovice bio uspešan, kao i da im je veoma drago što mogu da daju svoj doprinos ovom festivalu muzike.

Pozvali su publiku da dođe i isprati njihov nastup u “Soho” baru u severnom delu Mitrovice,sinoć.

Juce je u kafe baru “Incognito” nastupio “Beogradski Soul Sextet”

Zatim su predstavljeni umetnici, koji su prethodnih nekoliko dana pod “dirigentskom palicom” Vasilja Adžića, koji je ujedno i selektor likovne kolonije, učestovali u koloniji kolektivne slike.

U prostorijama PKC “Akvarijus” zainteresovani mogu da pogledaju neuobičajene i unikatne radove učesnika likovne kolonije koji su nastali u prethodnih pet dana.

“North City Jazz & Blues” festival je nastavljen nastupima bendova “Blues Attack!” i “James Brown tribute” u “Soho” baru, u severnom delu Mitrovice.

Izvor Radio Kontakt Plus

Comments

Pročitaj još