• Početna>
  • Vesti>

Sedam medalja za Omladinski karate klub “Kosovska Mitrovica” na prvenstvu u Smederevu

Na Kupu uže Srbije u karateu koji je održan u Smederevu, u konkurenciji 47 klubova uže Srbije, OKK “Kosovska Mitrovica” koji je nastupio sa 10 takmičara u borbama pojedinačno i ekipno osvojio je jednu zlatnu, jednu srebrnu i pet bronzanih medalja.

Prvo mesto osvojile su mlađe seniorke u borbama ekipno. Drugo mesto pripalo je Tamari Radulović u kategoriji do 55 kg za mlađe seniorke.

Treće mesto pripalo je Fatmi Beković u istoj kategoriji, dok je Tamara Radulović osvojila i 3.mesto u kategoriji seniorke ispod 55 kg

Lejla Bandić je osvojila 3.mesto u kategoriji kadetkinje iznad 54 kg. Sara Nedeljković je treća u kategoriji kadetkinje do 54 kg.

Treće mesto su osvojili kadeti u borbama ekipno i to Aleksandar Kasalović, Ognjen Mojsilović, Veljko Sovrlić i Aleksandar Škoprdić.

Podsetimo, juče je u Čačku održan međunarodni turnir “Zlatni pojas Čačka” , na kom je Stefan Timotijević osvojio prvo mesto u borbama i potvrdilo kvalitet sa državnog prvenstva na kom je takođe bio prvi.

Timotijević očekuje poziv reprezentacije i nada se ponovnom odlasku na Balkanski šampiona na kom je prošle godine osvojio bronzanu medalju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još