• Početna>
  • Vesti>

Popović obišao pripremne radove na asfaltiranju ulica u Dobrotinu

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović posetio je selo Dobrotin, gde je obišao pripremne radove za asfaltiranje tri ulice. Osim u Dobrotinu u narednom periodu biće asfaltirane prioritetne ulice u svim mestima na opštinskoj teritoriji, poručuje prvi čovek lokalne samouprave.

Sa pripremama za asfaltiranje i nasipanjem prioritetnih lokalnih ulica počelo se nedavno u Lepini, Skulanevu i Novom Naselju, danas je nastavljeno u Dobrotinu a narednih dana sa radovima će se preći u Gornjoj i Donjoj Gušterici, Livađu, Sušici, ali i svim ostalim mestima na teritoriji lokalne samouprave.

Predsednik Popović ističe da Opština Gračanica nastavlja sa projektima čiji je cilj bolji život građana. Prema njegovim rečima asfaltiranjem ulica povećava se njihova funkcikonalnost i dobija lepši izgled.

„Oko 2 km ulica je spremno za asfaltiranje, a oko 350 metara je nasipano. Zajedno sa saradnicima izašli smo na teren kako bi se uverili u kvalitet radova i videli da li su meštani zadovoljni. Zajednički radimo planove i cilj je da u skorije vreme, a nadam se da ćemo u tome uspeti, da asfaltiramo što je veći broj ulica. Za ovu godinu planirano je oko 10 km asfalta, sve ide po planu i zadovoljan sam dinamikom“, kazao je Popović.

Današnjim radovima meštani Dobrotina bili su veoma zadovoljni.

„Doboro je, hvala puno. Dobićemo asfalt do dvorišta, neće biti blata i prašine, deca će moći da izađu na ulicu i da se igraju, tako smo veoma zadovoljni“, kaza je Žarko Gudžić informativnoj službi Opštine Gračanica.

„U Dobrotinu su u toku pripreme za asfaltiranje tri ulice oko 300 metara dužine i nasipano je oko 250 metara. Opština Gračanica nije bila gluva na naše probleme i potrebe i izašla nam je u susret što je pokazatelj da se bori za opstanak svih nas ovde, da se trudi da nam poboljša život“, kazao je Stefan Gudžić predstavnik Dobrotina.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još