• Početna>
  • Vesti>

Radio Kosovska Mitrovica na EXIT-u: Veličanstven početak najvećeg muzičkog festivala jugoistočne Evrope

Jedan od najprestižnijih evropskih festivala Exit 2016. počeo je sinoć veličanstvenim vatrometom i spektakularnim koncertom  britanske zvezde u usponu  Eli Golding , a zapaženi su bili nastupi Solomun i pank benda Anti flag, javlja  naš novinar  iz Novog Sada,  Tijana Đorđević.

Večeras posebno interesovanje publike, pobuđuju nastupi  DJ Dejvida Gete, potom, novosadski bend  Ritam nereda, Bed kopi  i mnogi drugi koji će nastupati na 14 tematski različitih bina.

Prema podacima PU Novi Sad, prve večeri festivala, kroz kapije Exit-a prošlo je 38.000 posetilaca. Većih incidenata nije bilo.

Dve devojke su povređene prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave ali su  medicinski zbrinute, saopštila je policija.

Festivalski program je sinoć počeo u 19h a završen je jutros u 8h  na MTS Dance areni koja okuplja ljubitelje elektronske muzike.

Baš kako su organizatori najavili, broj inostranih posetilaca je  veći nego prethodnih godina. Ima ih iz svih krajeva sveta a posebno iz Rausije, Češke, Danske, Velike Britanije a ima ih i iz Australije.

Comments

Pročitaj još