Dva sata nezaboravne svirke Ortodox Celts-a

U okviru 14. internacionalnog festivala “North City Jazz and blues Fest” u Kosovskoj Mitrovici sinoć je mnogobrojnu publiku oduševio nastup poznatog srpskog benda Orthodox Celts.

Publika u Mitrovici imala je priliku da uživa u dva sata vrhunskog muziciranja članova ove grupe koje će se još dugo prepričavati i pamtiti medju Mitrovčanima.

Frontmen grupe Ortodox Celts Aleksandar Petrović rekao je na konferenciji za novinare nakon nastupa da nisu bili sigurni kako će publika reagovati, obzirom da se vraćaju ovde posle više od deset godina , ali da je ispalo da je ovaj koncert nadmašio mnoge.

“Nakon deset i više godina godina smo se vratili ovde. Ima tu i emocija, nismo znali kako će publika reagovati, nismo znali šta nas očekuje a ispalo je da je ovaj koncert nadmašio mnoge u mnogo većim prostorima i pred mnogo većim brojem ljudi”, rekao je Petrović i zahvalio se mitrovačkoj publici.

On je dodao da nije verovao da će koncert biti održan pred tolikom publikom.

„Hvala ljudima koji su došli sa juga ovamo, sreo sam momke iz Babušnice, Niša ali vrh su ona dva „ludaka“ iz Glazgova“. Treba to doživeti. Ljudi su seli u avion i došli u Mitrovicu“, rekao je kroz smeh Petrović.
U okviru Festivala u Kosovskoj Mitrovici danas nastupaju bend iz Kotora “Light under the black mountain” i “Bright Side Band” iz Kosovske Mitrovice.

Na glavnoj bini u Domu kulture u Zvečanu 20. i 21.maja nastupiće Eric Gales, Marko Ramljak, Alex Sipiagin and Sasha Mashin trio i Sanja Ilić i “Balkanika”.

Internacionalni 14 po redu festival džez i bluz muzike “North City Fest” održava se u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu od 17 – 21. maja.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još