Povređeni mladići stabilno – S.Č. i dalje ozbiljno

Mladić srpske nacionalnosti S. Č. (20) teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila sinoć u Kosovskoj Mitrovici, dok je lakše povrede zadobio A.K. (21, najverovatnije od rikošeta potvrđeno je iz policije i mitrovačkog Zdravstvenog centra gde se povređeni oporavljaju.

Direktor Zdravstvenog centra dr Milan Ivanović izjavio je za Radio Kosovsku Mitrovicu da je S.Č. upucan u grudi i stomak, da se nalazi na odeljenju intenzivne nege i da se ne mogu isključiti komplikacije. “Stanje pacijenata je stabilno. Kostić Aleksandar koji je pogođen u grudi, nakon hirurškog zbrinjavanja oporavlja se u intenzivnoj jedinici i njegovo stanje je stabilno. Čavić Stefan pogođen sa tri prostrelne rane u predelu stomaka, operisan je. Imao je brojne povrede tkiva i krvnih sudova. I on je u intentizivnoj jedinici, oporavlja se a njegovo zdravtsveno stanje je dosta ozbiljno i ne mogu se isključiti dodatne komplikacije, ali trenutno je stabilno”, kazao je Ivanović.


Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojic izjavio je zanaš program da je policija obavila uviđaj u ulici Kralja Petra i das u uzetre izjave od petoro svedoka. “Trenutno se ovim slučajem bavi Regionalna istražna jedinica a slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva”, dodao je Bojić.

Pucnjava se dogodila sinoć u 21 i 25, preko puta prodavnice “Vrbas” u ulici Kralja Petra, u Kosovoskoj Mitrovici. Za sada se ne zna motiv sukoba.

Comments

Pročitaj još