• Početna>
  • Vesti>

Maskenbal OŠ “Vuk Karadžić”: Deca su naša sadašnjost i budućnost

Foto: Radio Mitrovica sever

Osnovna škola “Vuk Karadžić” iz Zvečana je povodom obeležavanja Dečije nedelje organizovala maskenbal za učenike nižih razreda.

Mališani, okupljeni ispred škole prodefilovali su ulicama Zvečana u svojim ručno izrađenim kostimima i kreacijama. Prilikom šetnje naišli su na veliko oduševljenje svojih roditelja i građana Zvečana, koji su ih pozdravili velikim aplauzom.

Direktorica OŠ „Vuk Karadžić“ Slađana Fićović pozdravila je prisutne i zahvalila se mališanima i njihovim roditeljima, na tome što su im uz pomoć svoje kreativnosti i mašte ulepšali celu nedelju i poručila da su deca naše najveće bogatstvo.

„Ona su naša sadašnjost i budućnost, a mi smo svi ovde upravo zbog njih, jer imamo isti cilj, a to je da naša deca budu srećna, vesela, bezbrižna, kreativna, obrazovana, da ih volimo i da ih razumemo. To je ustvari, sve što deci treba, da rastu do neba. Mislim da ćemo svi zajedno ostvariti naš cilj, i da ćemo uspeti da naši učenici izrastu u dobre ljude“ rekla je Fićović.

Nakon defilea, tročlani žiri imao je težak zadatak, da su svakom odeljenju izabere po jednu najkreativniju masku. Svi učesnici maskenbala su na poklon dobili slatkiše i uz muzički program nastavili druženje u svojoj školi.

Comments

Pročitaj još