• Početna>
  • Vesti>

Vučić, Rama i Dimitrov sastaju se danas povodom inicijative “Otvoreni Balkan”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Albanije Edijem Ramom i zamenikom predsednika Vlade Severne Makedonije Nikolom Dimitrovom u okviru inicijative za saradnju pod nazivom “Otvoreni Balkan”. Sastanak će biti održan u Palati Srbija.

Sastanku trojice zvaničnika prethodiće susret sa predstavnicima kompanija iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, kao i sa predstavnicima Atlantskog saveta.

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografiju iz jednog beogradskog restorana sa premijerima Albanije i Crne Gore, Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem, kao i zamenikom makedonskog premijera Nikolom Dimitrovim.

Vučić je ispod fotografije na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”, na kojoj se vidi i premijerka Ana Brnabić, napisao: “naše prijateljstvo je prijateljstvo za budućnost celog regiona”.

ivno veče u restoranu “Salon 1905″ sa prijateljima iz regiona Edijem Ramom, Zdravkom Krivokapićem i Nikolom Dimitrovim. Ana Brnabić i ja predstavili smo našim gostima odlična srpska vina, a smeli smo da ih uporedimo i sa veoma dobrim francuskim vinima”, naveo je Vučić.

Prethodno je Vučić sa Ramom i Krivokapićem obišao Kulu “Beograd”.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto insagram budućnostsrbijeav

Comments

Pročitaj još