• Početna>
  • Vesti>

Saobraćajna nesreća kod OŠ “Vuk Karadžić” u Grabovcu

Nešto pre 16 časova došlo je do saobraćajne nezgode kod OŠ „Vuk Karadžić“ u Grabovcu prilikom sudara automobila marke „Volkswagen Pasat“ i motocikla marke “Kawasaki”, saznaje Radio Kosovska Mitrovica.

“Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač “pasata”, pre nego što je izvršio bezbednosnu proveru, hteo da se uključi na put, gde dolazi do direktnog kontakta između njega i motocikla, koji se kretao iz pravca Zvečana ka Leposaviću. Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na oba vozila.” potvrdio je za program Radio Kosovske Mitrovice portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

Vozač motocikla sa inicijalima D.J (1993) je prebačen u Kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici, gde je lekarskim pregledom ustanovljen prelom nožnog palca, i on je zadržan radi dalje medicinske opservacije, dodaje Radović.

Vozač “pasata” M.M. (1987) je alkotestiran na licu mesta i njemu nije detektovan alkohol u krvi.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac, koji je naložio da postupak ide u redovnu proceduru i zatražio otvaranje slučaja i krivičnu prijavu o ugrožavanju javnog saobraćaja.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još