• Početna>
  • Vesti>

Srđan Radulović novi selektor Kik boks reprezentacije Srbije

Srđan Radulović izabran je za novog selektora Kik boks reprezentacije Srbije.

Posle sprovedenog javnog konkursa za izbor novog selektoraUpravni odbor Kik boks Saveza Srbije je na ovu poziciju u mandatu 2021-2025. godine izabrao Srđana Radulovića.

Radulović je rođen 30.11.1971. godine i jedan je od pionira kik boksa na Kosovu i Metohiji i centralnoj Srbiji.

Od malih nogu se bavio borilačkim sportovima, a svoju trenersku karijeru je započeo kao osnivač i trener kik boks kluba “Miloš Obilić” u Prištini 1994.godine.

Trener je u Kik boks klubu “Niš”. U svim klubovima u kojima je bio trener, beležio je vrhunske rezultate.

Kik boks klub “Niš” je nekoliko godina proglašavan za najuspešniji klub u Srbiji, a ispod njegovih fokusera iznedreno je preko 200 šampiona države, Balkana, Evrope i sveta.

Dugogodišnji je član stručnog štaba reprezentacije i trener reprezentacije (YUG, SCG, SRB, od 2001-2018. godine). Pod budnim okom tadašnjeg stučnog štaba i Srđana Radulovića, reprezentativci Jugoslavije, SCG i Srbije, osvajali su pehare na Prvenstvima Balkana, Evrope i sveta ali je osvojeno i prestižno 1. mesto na Svetskom WAKO Gran pri šampionatu 2012. kada je u finalu savladana Rusija.

Osnivač je više klubova u centralnoj Srbiji (Bor 1999. Prokuplje 2000. Kosovska Mitrovica 2007. Niš 2007…).Predsednik je Kik boks saveza centralne Srbije.

Srđan Radulović uporedo sa sportskom karijerom bio je zaposlen kao snimatelj RTV Priština i TV Most.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, Kik boks Savez Srbije

Foto: Kik boks Savez Srbije

Comments

Pročitaj još