• Početna>
  • Vesti>

Radović: U naselju Mali Zvečan teško povređen radnik koji je radio na novoj kanalizacionoj mreži

Tokom izvođenja radova na kopanju nove kanalizacione mreže u naselju Mali Zvečan došlo je do nezgode prilikom koje je Srbin A.P (1955) zadobio teške telesne povrede, rekao je za Radio Kosovska Mitrovica portparol KPS poručnik Branislav Radović.

“Danas u 15 sati i 30 minuta , u naselju Mali Zvečan, prilikom izvođenja radova na novoj kanalizacionoj mreži došlo je do zatrpavanja lica u kanalu, muškarca Srbina A.P. (1955) koji je bio angažovan na poslovima izvođača PP”Rad 028″ vlasnika S.R (1970)”, rekao nam je prema podacima iz policijskog izveštaja portparol Kosovske Policijske Službe za region sever poručnik Branislav Radović.

Prema informacijama sa kojima Radović raspolaže, lice je zadobilo teške telesne povrede, prelom šest rebara i prelom kosti na preponama. Prebačen je na odeljenje hirurgije KBC Kosovska Mitrovica, gde je primljen od strane dežurne lekarske ekipe i zadržan na dalje lečenje.

“Slučaj je od strane policije okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti, prijavljen je odmah dežurnom tužiocu. Stavljen je dalje u redovnu proceduru”, rekao nam je poručnik Radović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još