• Početna>
  • Vesti>

Gračanica: M. Popović podelio pakete sa hranom socijalno ugroženim porodicama

Poljoprivrednik iz Gračanice Miloš Popović pokazao je veliku humanost i pažnju prema svojim sugrađanima. On je trideset socijalno ugroženim porodicama poklonio pakete sa hranom.

Kako je saopštila Informativna služba opštine Gračanica, poljoprivrednik i uzgajivač pilića iz Gračanice Miloš Popović pokazao je da postoje ljudi velikog srca, koji imaju sluha za tuđu nevolju i drage volje pomažu sugrađanima.Svestan činjenice da mnogi nemaju zaposlenje i da veliki broj porodica živi u teškim egzistencijalnim uslovima, odlučio je da u okviru svojih mogućnosti pomogne najugroženijima.

Humanost na delu Miloš je pokazao tako što je trideset socijalno ugroženih porodica u opštini Gračanica pomogao paketima sa hranom, odnosno sopstvenim proizvodima.

Prema njegovim rečima, u njegovoj nameri podržala ga je porodica. Miloš se, kako bi ostvario svoju nameru, obratio i opštini Gračanica od koje je zatražio spisak najugroženijih porodica, kako bi pomoć uručio onima kojima je najpotrebnija.

“Za sreću je potrebno veoma malo, trebalo bi svi da se osvrnemo oko sebe i nastojimo da olakšamo ljudima kojima je pomoć potrebna. Svesni smo situacije u kojoj živimo, ali umesto da kritikukjemo, smatram da svako od nas treba da uradi ono što može da popravi stanje. Mnogo je načina na koje možemo pomoći, potrebno je samo puno želje i dobre volje”, kazao je Miloš Informativnoj službi opštine Gračanica.

Istako je da mu je nakon uručene pomoći srce puno i da će zadovoljstvo, sreću i zahvalnost koju je osetio pamtiti celog života.

 

 

Comments

Pročitaj još