Priština: Dvojica uhapšena zbog pokušaja teškog ubistva

N.S. (42) i F.A. (32) uhapšeni su u Prištini zbog pokušaja teškog ubistva, saopštila je danas Kosovska policija.

Dvojica muškaraca uhapšeni su nakon jučerašnje pucnjave u Prištini, koja se dogodila oko 17 časova, tokom koje su povređena dvojica muškaraca Z.J. (30) i N.U. (44), dodaju iz KP-a.

Navode i da su dvojica privedenih poslata u pritvor, te da su identifikovali još jednog osumnjičenog za pucnjavu, a za kojim se traga.

Prištinska Koha, pozivajući se na neimenovane izvore, javlja da su u slučaj umešani brat i nećak Envera Sekirače koji izdržava gotovo četrdesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog više teških krivičnih dela.

 

Izvor: Kossev

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."