Centar za socijalni rad Stara Pazova donirao računar Domu zdravlja Zvečan

Centar za socijalni rad Stara Pazova  uputio je donaciju u vidu kompjutera Domu zdravlja Zvečan.

Direktorki ove ustanove dr Bogdani Božović pomoć je uručila direktorka Centra za socijalni rad Stara Pazova Rada Žugić.

Ona je u ime institucije koju predstavlja  izrazila spremnost da kad god su u mogućnosti, pomognu.

„Nismo prvi put na Kosovu i Metohiji a danas je posebno zadovoljstvo da uručimo kompjuter Domu zdravlja Zvečan kako bi unapredili svoj rad. Mi ćemo i dalje nastaviti da pružamo donacije onima kojima su one potrebne i bićemo i dalje prisutni na ovom terenu“, rekla je Žugić.

Direktorka Doma zdravlja Zvečan dr Bogdana Božović zahvalila je  delegaciji iz Stare Pazove na pomoći.

„Svaka donacija je vredna i preko potrebna. Zahvaljujem se direktorki i njenim saradnicima što su pomogli i obišli našu ustanovu i nadamo se da ćemo imati još donacija u narednom periodu“, istakle je dr Božović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."