Sledećeg utorka “Trojka iz bloka” u Kosovskoj Mittrovici

Ove godine „Trojka iz bloka“ u Kosovskoj Mitrovici biće održana u utorak 16. maja na terenima Tehničke škole „Mihailo Petrović-Alas“ sa početkom u 18 časova, saopšteno je iz organizacije “Srbi za Srbe” koja organizuje ovaj specifični humanitarni turnir.

Cilj celokupne ovogodišnje akcije je pomoć socijalno-ugroženim porodicama sa više dece na području Kosova i Metohije.  Pozivamo sve humane ljude da svojim prisustvom i učešćem pomognu naš plemeniti cilj, a ustanove, organizacije i sve društveno odgovorne kompanije da uzmu učešća u finansijskom i organizacionom delu.

Načini podrške projekata su :

  1. Učešće u takmičarskom delu (šutiranju ) 200 din. po učesniku
  2. Donator – uplata do uplata do 7000 din. čije će ime stajati na listi donora na sajtu
  3. Sponzor – više od 7000 din. postavljanje linka na sajtu u delu za sponzore spominjanje u medijskim saopštenjima, kao i reklama tokom održavanja turnira.

Žiro račun na koji možete donirati je

160-279491-71

Svrha uplate : „Trojka iz bloka“ – Kosovska Mitrovica

Više informacija o samom projektu možete naći na sajtu www.trojkaizbloka.org

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."