Pomozimo porodici Miladinović

Radio Kosovska Mitrovica pokreće humanitarnu akciju za pomoć porodici Miladinović iz sela Potkomlje u opštini Leposavić. Glava kuće Pera Miladinović živi sa četiri sina Bogosavom (12), Bobanom (14), Nebojšom I Slavoljubom, koji su punoletni, ali su bez posla. Najstariji sin i muž nedavno su stradali. Petočlana porodica Miladinović živi u veoma teškim uslovima u dva kontejnera, jer im se stara kuća zapalila pre dve godine, a oni nisu u mogućnosti da je obnove.  Žive od penzije koja je ostala nakon smrti oca, a koja mesečno iznosi samo 5 hiljada dinara, i sem toga, drugih prihoda nemaju.

Prikupljanje pomoći (higijena, hrana, odeća, obuća i druge kućne potrepštine) obaviće se u subotu, 6. februara od 12:00h do 14:00h, u prostorijama Radio Kosovske Mitrovice u Domu kulture „Trepča“ u Zvečanu. Ukoliko živite dalje, a želite da pomognete porodici Miladinović, javite se na telefon 028/665-618.

Reportažu o porodici Miladinović možete čuti na sledećem linku https://radiomitrovicasever.com/2015/10/20/dostojanstvo-i-vera-iznad-tuge-i-siromastva-2/

 

 

Comments

Pročitaj još