ROĐENDAN RADIJA KOJI SE SLUŠA SRCEM

Radio Kosovska Mitrovica obeležava 33 godine postojanja i uspešnog rada.
Radio je počeo sa radom 23. novembra,1982. godine. Od regionalnog radija koji je poslovao u okviru lokalne samouprave, do vremena kada je postao poslovna jedinica Prvog programa Radio Beograda u sistemu RTS- a, pa do poslovanja u mreži poslovnih jedinica ”Mreže-Most”,radio je imao uvek funkciju istinitog i objektivnog izveštavanja.
Odgovornost, objektivnost i profesionalizam odlika je zaposlenih u ovom kolektivu, ali i stalna želja da obrazuje i afirmiše mlade ljude, koji postaju dobri novinari.
Sadašnja struktura novinara, voditelja i tehničkog osoblja se trudi da muzički i informativni, kao i zabavni program podignu na viši nivo . U želji da prošire slušanost i domet svojih vesti, novinari Radio Kosovske Mitrovice svoje informacije plasiraju i putem sajta , ali i preko društvenih mreža.
Zadržati slušanost radija danas nije lako, ali obaveza i poštovanje slušalačke publike za naš radio je prioritet, a da veza, navika i ljubav prema ovom najstarijem radiju u regionu postoji, pokazuju analize , istraživanja, brojna priznanja na zvaničnim takmičenjima , zasluge za zalaganje u novinarskom poslu, ali i priznanje slušalaca, najboljih kritičara.

Da budete uvek tu, da znamo da nas slušate i volite, da znamo da ste deo publike koja zna šta su prave vrednosti, da uz nas negujete jezik, čuvate kulturu i slušate najbolju muziku!!!!!
To vam danas proslavljajući 33. rođendan od srca želi Radio Kosovska Mitrovica !

 

 

 

Comments